Жител на с. Црнилиште со воздушна пушка му го убил кучето на еден сожител, по што тој го претепал со стап

На 08.02.2019 година во 17,00 часот во Полициското одделение Ропотово В.А.(21) од с.Црнилиште пријавил дека истиот ден околу 16,30 часот

Read more