ВИДЕО – Фармерите бараат поголема цена за млекото, земјиште според бројот на добиток, намалување на ДДВ за лековите, легализација на фармите

Во моментов најболното прашање за сточарите е откупната цена на млекото која се движи од 16 до 22 денари за

Read more

Замената на патните документи и табличките на возилата на товар на граѓаните

Замената на патните документи и регистарските таблички ќе биде на товар на граѓаните, изјави владиниот портпаролот, Миле Бошњаковски.   Новите

Read more

По вработувања на синот и братот, сопругот на Стојчевска унапреден во командир во шумска полиција

Илјо Стојчевски, сопругот на пратеничката, од јануари стана командир на шумската полиција. За само два месеци, пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Покрај децата на функционерите од СДС, сега за на ред за вработување се нивните миленици

Македонската јавност вчера сведочеше за непотизам од огромни размери какви што не се паметат во нашава држава. После изнесените информации

Read more

ВИДЕО – Еурокомпозитовци : Заев на приватни винарии им ги простува долговите со буџетски средства, а не сака да го реши проблемот со државна компанија

Вработените во Еурокомпозит кои заминаа технолошки вишок денеска повторно го блокираа булеварот „Гоце Делчев“ во Прилеп, со повторување на старите

Read more