Антикорупциска ќе испитува непотизам и во Прилеп – Објавена црна листа со 18 вработувања

Дали навистина сестрите, браќата, сватовите и децата на функционерите биле најдобрите можни кандидати за атрактивните работни позиции на кои биле

Read more

ВИДЕО – Трибина во Прилеп : Со легализација на рекреативната употреба на канабисот Македонија годишно би заработувала и по 300 милиони евра

„Економските потенцијали од легализацијата на рекреативната употреба на канабис во Македонија“ беше темата на трибината која денеска се одржа во

Read more

МНР ги достави вербалните ноти до ОН и меѓународните организации за новото име на државата

Министерството за надворешни работи ги достави вербалните ноти до Обединетите нации (ОН) и другите меѓународни организации со кои информира за

Read more