Прилепчаните Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски се искачија на Аконкагва

Прилепчаните Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски се искачија на Аконкагва, највисокиот врв во Јужна Америка кој се наоѓа во Аргентина.

Read more

ВИДЕО – Се прикажа премиерата „Грчки митови… и уште нешто“ на најмалата група од „Чин 4 Сцена 5“

Синоќа со почеток во 20 часот во киното „Мис Стон“ најмалата група од училиштето за театар „Чин 4 Сцена 5“

Read more