Александар Стојкоски и Мери Мирчевска од Прилеп победници на зимската планинска трка Чупино вертикал на Плачковица

Александар Стојкоски од Прилеп е победник на зимската стрмна трка Чупино вертикал, што се одржа на падините на планината Плачковица,

Read more

Само вчера направена контрола на 390 возила на подрачјето на СВР Битола, утврдени голем број прекршоци

На 18.02.2019 година полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола извршиле контрола за брзина, зимска опрема, управување без возачка

Read more