Екс претседателот на Хрватска Иво Јосиповиќ во посета на Крушево

Поранешниот претседател на Република Хрватска, Иво Јосиповиќ, поранешниот амбасадор Љупчо Арсовски и претставници од невладината организација „Хрватско-македонска тангента“ денеска и

Read more

Фото Кино Клубот „Прилеп“ на 1 март ќе ја одржи традиционалната клупска изложба „Јордан Зазоски – Зазо“

Фото Кино Клубот „Прилеп“ на 1 март во 19 часот во галеријата на домот за култура „Марко Цепенков“ ќе ја

Read more