ВИДЕО – Со пригодна програма и планинарски марш во Прилеп одбележани 75 години од Февруарскиот поход

Со партизански песни, традицонален планинарски марш и пригодна денеска во манастирот Свети Димитрија во близина на Прилеп се одбележа 75

Read more