„Ништо без Трифолио“ – во сабота на репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп

Во сабота .02.03. 2019 со почеток во 19.30 часот на репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп ќе се прикажи  претставата

Read more

ЏК Сеишин од Прилеп се врати со 18 медали од Државното првенство за пионери и сениори

На ден 24,02.2019 во Скопје се одржаа Државните Првенства за Пионери-ки и Сениори-ки во Џудо. На истите Џудо Клубот СЕИШИН-Прилеп

Read more