Моќна реклама на Најк која ги охрабрува жените да ги срушат стереотипите и да ги следат своите соништа

Најк ги надмина очекувањата со новата реклама која е визуелно мотивационо писмо за секоја жена. Серена Вилијамс зборува за жените

Read more