ВИДЕО – Фото Кино Клубот „Прилеп“ вечерва ја одржа својата 6-та клупска изложба на уметнички фотографии

Во домот за култура „Марко Цепенков“ вечерва во Прилеп се одржа 6-тата по ред традиционалната клупска изложба на уметнички фотографии на

Read more

Животинскиот свет во каналот кој некогаш го ладел нуклеарниот реактор во Чернобил

Подводната снимка направена од младиот ентузијаст Еуген Мазуренко ги запали социјалните мрежи.   Еуген Мазуренко во текот на неодамнешната посета

Read more