100% учинок – 13 медали од 13 натпреварувачи за ЏК „Бушидо“ на меѓународниот турнир во Војводина

Џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп по 4-ти пат учествуваше на Меѓународниот турнир Турија 2019 кој се одржа во Србобран, Војводина.

Read more