ВИДЕО – „Bear–Man“ или „Мечкари“, најновиот документарен филм прилепчанецот Горан Попоски

Во пресрет на 18-тото издание на карневалот „Прочка“ погледнете го најновиот документарен филм „Bear – Man“ или „Мечкари“ на младиот

Read more