ВИДЕО- Авто Контрол-најсовремениот центар за грижа на возилата во Прилеп, сега и со регистрација на тешки товарни возила и автобуси

Авто контрол Прилеп по барање на клиентите од 11 март, го прошири асортиманот на услуги со нови: регистрација на сите

Read more

Пронајдени тврдини и тајни тунели под Алкатраз од времето на американската граѓанска војна

Археолозите го потврдија долготрајното сомневање на историчарите дека познатиот затвор Алкастраз бил изграден над воени тврдини од времето на американската

Read more

ВИДЕО – Со изложбата на рачно изработени маски денеска започна 18-тиот карневал Прочка во Прилеп

Со изложбата на традицонални рачно изработени маски на учениците во основните училиштта денеска во Прилеп започна 18-тото издание на меѓународниот

Read more