ВИДЕО – Бојаци : После Прилеп битката продолжува за нов град, ќе ги имаме истите проблеми и притисоци, но не се предаваме

Вечерва во големата сала на домот за култура „Марко Цепенков“ се прикажа филмот „Ругање со Христос“ на Јани Бојаџи. Значаен

Read more

ВИДЕО – Продолжува карневалската магија во Прилеп, денеска со детскиот карневал и Статуа Фест

Над 300 учесници со 15-тина маски денеска продефилиираа во центарот на Прилеп како дел од вториот ден на меѓународниот карневал

Read more