ВИДЕО – Заврши карневалот „Прочка“, денеска во Прилеп продефилираа над 1.000 учесници од Македонија и Балканот

Заврши 18-тиот по ред меѓународен карневал „Прочка“. Манифестацијата својата кулминација ја имаше денеска со главното дефиле кое се случи во

Read more