ФОТО ВЕСТ – Прилепчани на „Антена“ – Пелистер со целата своја убавина

Пет мина прилепчани Маја Јошеска, Владимир Јованоски, Христијан Костадиноски, Пеце Илиоски и Габриел Стојаноски викендов искачија неколку врвови на Пелистер

Read more

ВИДЕО – Пеце Илиоски од Прилеп има дадено крв 104 пати – Во Прилеп се одбележа Денот на крводарителството

Пеце Илиоски од Прилеп има дадено крв 104 пати. Тој е еден од прилепските крводарители кои најмногу ја имаат подарено

Read more