СДСМ: Прилепчани добиваат европски стадион и базени за спорт, рекреација и терапевтски цели

Марјан Ристески и неговиот ментор Груевски потрошија стотици милиони евра, а не изградија ниту еден капитален спортски објект во Прилеп. Прилепчани

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: Наместо „Здравствено спортско рекреативен центар“, Јованоски си направил приватен базен?

Пред некој ден се соголи уште една предизборна лага на градoначалникот Јованоски, кога официјално призна дека во предизборната кампања дал уште

Read more