ВИДЕО – Голема хуманитарна акција на Комфи Ангел за поддршка на младите спортисти

На плоштадот „Методија Андонов Ченто“ денеска се одржа голема хуманитарна распродажба на производи од компанијата Комфи Ангел, а собраните средства

Read more