ВИДЕО – Мегленски : Најголем успех ќе биде да ја кренам „Победа“ на психолошки план и ветувам борба до последна капка пот

Новиот шеф на стручниот штаб  на Победа, Тони Мегленски, кој го замени Јане Николоски, кој си поднесе оставка денеска на

Дознај повеќе

ВИДЕО – Јованоски : Затворените базени ќе се градат помеѓу двете училишта во Точила, буџетот не е утврден, но ќе го конструираме в година

Откако Општина Прилеп објави дека наместо во сала Македонија спортско рекреативниот центар, со комплекс на затворени базени, кој градоначалникот Јованоски

Дознај повеќе

ВИДЕО – Дел од родителите на децата со церебрална парализа во Прилеп се уште не сакаат своите деца да ги носат во Центарот за оваа намена

Иако Прилеп веќе 9 месеци има Центар за лица со церебрална парализа, се уште кај дел од родителите на овие

Дознај повеќе