Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за вторник, среда и сабота

Оваа недела на репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ ќе има 3 претстави.   ВТОРНИК, 26.03.2019 – 18.00 ч.   „Ништо

Read more