ВИДЕО – Прилепчанец 6 години низ лавиринтите на системот се обидува да добие семејна пензија

Цели 6 години трае голготата на прилепчанецот Марјан Димоски низ лавиринтите на Фондот за ПИОМ во обид до докаже дека

Read more