ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Загрозена е егзистенцијата на земјоделците со празнењето на вештачкото езеро во Прилеп

На неспособноста на владеењето на СДС и нема крај. Се’ што ветија не остварија, се што допреа, испустија. Во неколку

Дознај повеќе

Езеро во Австралија стана Инстаграм атракција – преку лето ја менува бојата во розова

Секоја година преку летото езерото Солт Вотер во Вестгејт парк во Мелбурн станува розово и привлекува голем број туристи и

Дознај повеќе