Започна на акцијата на „Кроација осигурување“ за збогатување на книжевниот фонд на училишните библиотеки

Денеска на Светскиот ден на литературата за деца, 2-ри април, „Кроација осигурување – друштво за неживотно осигурување Скопје“, започна волонтерска

Read more