ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: На 21 април доаѓа казната од прилепчани за оваа одродена власт

Живееме во време на најнеспособната власт откако е самостојна, независна Република Македонија, и на централно и на локално ниво. Затоа

Read more

ВИДЕО – СДСМ: Криминалитетот во Прилеп намален за над 30%, полицијата е партнер на граѓаните

Со паушални оцени и класични дезинформации, ВМРО-ДПМНЕ манипулираше со своите сограѓани, со цел да внесе несигурност кај граѓаните на Прилеп,

Read more