ВИДЕО – СДММ Прилеп : Младите масовно се обединуваат за европска иднина, Пендаровски е нашиот сојузник во таа борба

Историската шанса да станеме рамноправни со европските земји, е пред нас. Таа шанса е во рацете на младите, затоа што

Read more