ВИДЕО – Давкова : Во Берлин јасно посочија дека без реформи во судството нема ЕУ, а Заев сметаше дека само догорот од Преспа е доволен

Сите од Берлин, вклучувајќи ме и мене, очекувавме добар глас, се чини најдобриот глас сакаше да го донесе премиерот Заев

Read more