Органското производство скоро и да не е застапено во македонското земјоделие

Само 0,56% од обработливото земјиште во Македонија во моментов отпаѓа на органско производство, а проекциите до 2020 година, согласно стратегијата

Read more

ВИДЕО – Живот под секое човечко достоинство, јадат само тогаш кога ќе имаат, личната хигиена им е крајно запоставена, куќата се распаѓа

Живот под секое човечко достоинство. Куќата им се распаѓа, влегува вода кога врни и дува од сите страни поради искршените

Read more