ВИДЕО – „Притисни старт“ – најнова претстава на училиштето за театар „Чин 4 Сцена 5“

Во киното Мис Стон синоќа училиштето за театар „Чин 4 Сцена 5“ ја прикажа својата најнова премиера, претставата „Притисни старт“,

Read more

ВИДЕО – Над 200 ученици на извидничката акција во Прилеп – „Експедиција : Населување на Фениксија“

Насловена како „Експедиција : Населување на Фениксија“ извидничкиот одред „Феникс“ од Прилеп годинава ја организираше третата по ред извидничка акција,

Read more