Општина Прилеп : ВМРО-ДПМНЕ 12 години манипулираше со Ромите од Прилеп и ништо не направи за нив

Општина Прилеп демонстрира отворено, недвосмислено и посветено почит кон сите граѓани на Прилеп, без оглед на нивната верска, национална и

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: Јованоски ги заборави Ромите во Прилеп на Ѓурѓовден – СДСМ на нив мисли само пред избори

Не поминаа ниту 24 часа од вториот круг претседателски избори, а веќе го видовме лицемерието на СДСМ. Градоначалникот Илија Јованоски,

Read more