Осум претстави во официјалниот дел 54-тиот „Војдан Чернодрински“, Владимир Милчин и Бајруш Мјаку добитници на награда за животно дело

Педесет и четвртото издание на театарскиот фестивал Војдан Чернодрински во Прилеп годинава ќе се одржи од 7 до 15 јуни.

Read more