Општина Прилеп : Градоначалникот Јованоски интензивно работи на бројни проекти кои што ќе го подобрат квалитетот на животот

Општина Прилеп и градоначалникот Илија Јованоски интензивно работат на реализација на бројни проекти, кои што ќе го подобрат квалитетот на

Read more

Прилепчанецот Борјан Јованоски, втор на Европскиот куп во параглајдерство во Валона, Албанија

Прилепскиот параглајдерист Борјан Јованоски го освои 2-рото место на Европскиот куп кој викендов се одржа во албанскиот град Валона, на

Read more