Стеваноски : Демантираме дека Трајкоски го запалил објектот на Стојаноски, бараме јавно извинување за изнесените клевети и навреди

По овластување на мојот клиент Никола Трајкоски од Прилеп, најостро реагираме и ги осудуваме грубите инсинуации со политички контекст изнесени

Read more

ВИДЕО – Стојаноски : Партиско-полициски структури од власта во Прилеп вршат притисок да ми го земат објектот под кирија

Јас сум Киро Стојаноски од Прилеп, сопственик на пабот во градското централно подрачје, на ударно место, рекреативен кафич, угледен и

Read more

ВИДЕО – Прилепчаните Илиоски и Мојсоски за 5 дена планираат со велосипеди да поминат 800 км. од Прилеп до Истанбул

Двајцата членови на прилепското здружение Маркови точакџии, Филип Илиоски и Христијан Мојсоски, пред себе поставија еден навистина голем подвиг, кој

Read more