Македонија го доби својот нов супер херој, Васил Јанкула пристигна во Ресен поминувајќи над 900 км. за 7 дена и докажа дека „Сите сме исти“

Васил Јанкула попладнево околу 18.00 часот пристигна во својот град Ресен и го заврши својот огромен подвиг поминувајќи над 900

Read more

ВИДЕО – Локвенец : Дали ОЈО ќе покрене истрага по допрен глас за сведочењата за рекет и злосторничко здружување во Прилеп ?

Она што го зборувавме во изминатиот период излезе на виделина. Дури и оние кои најмалку веруваа сега го видоа грдото

Read more