Во Прилеп се одржа 14-тиот по ред планинарски марш „Петар Андоноски – музичарот“

По 14-ти пат во Прилеп, во организација на ЕПД „Картуш“, се одржа меморијалниот планинарски марш „Петар Андоноски – музичарот“. Над 200

Read more

ВИДЕО – „Дино Вет“ нова ветеринарна амбуланта во Прилеп – операции, стационарно лекување, вакцинации, козметичко уредување на миленици и многу други услуги

Амбулантата е лоцирана на адреса „Мирче Ацев“ број 5, во близина на Радио Мефф. „Дино Вет“ ги врши си ветеринарни

Read more