ВМРО-ДПМНЕ ја напушти седницата на Совет на Општина Прилеп – „Нема да прифатиме промена на Статутот каде ќе се додаде Република Северна Македонија“

На денешната седница на Советот на Општина Прилеп, покрај другите точки како прва точка на дневен ред беше предложена точката

Read more