ВИДЕО – Фонтаните во Прилеп вистинско ругло, градоначалникот ветува нивно брзо средување и пуштање

Фонтаните во Прилеп се вистинско ругло. Изваклани, полни со ѓубре, покриени со некакви полуискинати церади. Иако сме скоро веќе јуни,

Read more

ВИДЕО – По 14-ти пат во Прилеп се одржа манифестацијата „Сите на велосипед“, учесниците бараат подобра велосипедска инфраструктура

По традиционален 14-ти пат во Прилеп по повод празникот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ се одржа манифестацијата „Сите

Read more

ВИДЕО – Сакате смеење до солзи – бујрум целата претстава „Викенд на мртовци“ од „Чин 4 Сцена 5“

Со претставата „Викенд на мртовци“ училиштето за театар „Чин 4 Сцена 5 од Прилеп одбележа 12 години од своето постоење.

Read more