Предавање за лажните вести и медумската писменост на средношколците од СОУ „Наум Наумоски – Борче“ во Крушево

ЛАГ Агро Лидер започна иницијатива за Промовирање на медиумската писменост и граѓански активизам во руралните средини со поддршка на Македонскиот

Read more

Обука за градење на капацитетите на спасувачката служба и подобро обезбедување на настаните

Во рамки на Проект за локална и регионална конкурентност, пот-проект „Кругот на адреналинот – развој на авантуристички туризам во Крушево“

Read more