ВИДЕО – „We run we care“ – Прилеп повторно покажа голема хуманост и поддршка за лицата со церебрална парализа

Прилеп по втор пат ја покажа својата голема хуманост и поддршка за лицата со церебрална парализа. Над 2.000 учесници беа

Read more

ВИДЕО – Планини од отпад во реките во Демирхисарско – денеска се организираше Еко акција за подигнување на свеста кај жителите

Иако Општина Демир Хисар е еден од најубавите региони во Македонија, со голем број на шумски и водни богатства, сепак

Read more

„Карикатурални соништа“ на Крстевски во ликовната галерија на „Марко Цепенков“

Во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков“ е поставена изложбата на уметничка карикатура насловена „Карикатурални соништа“ од Златко

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: За СДСМ најважна е благосостојбата на политичарите од власта, а граѓаните кои ги изгласаа, и се останато е помалку или воопшто не е важно

Не ја заслуживте довербата на граѓаните на Општина Прилеп. Не ја заслужувате довербата на сите граѓани на Република Македонија. Време

Read more