ВИДЕО – Заврши турнирот „Таста-Лара“ во Прилеп – дел од атмосферата од вториот ден

Заврши меморијалнииот ракометен турнир „Таста-Лара“ за ветерани/ки во Прилеп, кој се одржува во чест на двете наши големи ракометни легенди,

Read more

ВИДЕО – Ново одложување на пуштањето во употреба на автопатот Миладиновци-Штип, доцни и изградбата на Прилеп-Градско

И покрај најавите и оваа недела автопатот Миладиновци – Штип не се пушти во употреба. Министерот за транспорт и врски

Read more