ВИДЕО – Во среда премиера на „Семејни приказни“ во театарот Војдан Чернодрински

Во среда на 05.06.2019 театарот „Војдан Чернодрински“ од Прилеп ќе ја прикаже својата најнова премиера претставата „Семејни приказни“ во режија

Read more

ВИДЕО – Ракометните ветерани бараат поголема поддршка за овој спорт од државата и бизнис секторот – ракометот во Прилеп сега е на колена

Викендов во Прилеп за прв во Македонија се одржа ракометен турнир на ветерани и ветеранки кој беше посветен на нашите

Read more

Доминација на браќата Јованоски на Пролетниот параглајдинг куп 2019 во Крушево

Во Крушево денеска заврши Пролетниот параглајдинг куп 2019 каде комплетна доминација имаа браќата Мартин и Бројан Јованоски од Прилеп. Имено

Read more