„Вечери во чест на Васил Иљоски“ во Крушево – Промовирана брошура, доделени награди и неколку драмски претстави

Викендот што измина, на 31-ви мај и 1-ви јуни, се одржа драмскиот фестивал „Вечери на Васил Иљоски“ со промоција на

Read more