Голем хуманитарен концерт за доизградба на манастирот Св. Атанасие

Голем број музички имиња ќе настапат на хуманитарниот настан за доизградба на манастирот Св. Атанасие во населеното место Ропотово, општина

Read more

ВИДЕО – Дел од концертот на Влатко Стефаноски на отворањето на „Војдан Чернодрински“

Уживајте во музиката на виртуозот Влатко Стефаноски и неговиот концерт на отворањето на годинешниот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп.

Read more

ВИДЕО – Со „Макбет“ на МНТ и концерт на Влатко Стефаноски започна 54-тото издание на „Војдан Чернодрински“

Во големата сала на Домот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп синоќа беше отворено 54-тото издание на театарскиот фестивал „Војдан

Read more