Прилепски спелеолози поминаа три дена под земја во пештерата „Чулејца“ на Тиквешко Езеро

Спелеолозите од Спелеолошкиот клуб „Златоврв“ Прилеп поминаа три дена под земја, истражувајќи ја пештерата „Чулејца“ на Тиквешкото Езеро. До пештерата

Read more