ВИДЕО – Конаците на Трескавец се планира да бидат готови за Мала Богородица, но бидејќи нема вода тие неможе да се пуштат во употреба

При крај е обновата на опожарените конаци на манастирот Трескавец кај Прилеп. Според сегашната динамика на работа се очекува тие

Read more

Русковска: Се водат неколку истраги за актуелни функционери за економски криминал и корупција

Јавната обвинителка за организиран криминал Вилма Рускоска изјави дека моментално се водат предистраги за неколку актуелни функционери за сторен економски криминал

Read more