ВИДЕО – Граѓанските организации бараат нивно вклучување во стратегиите за развој на руралните средини – се одржа првиот Национален рурален парламент во Македонија

Во Крушево денеска се одржа првиот Национален рурален парламент во Македонија, како завршен дел од проектот во кој се вклучени

Дознај повеќе

Нови судири во Хонг Конг поради контроверзниот закон за екстрадиција

Нови насилни протести избиле денес во Хонг Конг поради контроверзниот закон за екстрадиција во континентална Кина. Судирот изби откако вчера полицијата користела

Дознај повеќе