ВИДЕО – Најголемиот фестивал во Македонија – Пиво Фест 2019, на старата локација, без поголеми промени

По 17-ти пат годинава од 18-ти до 21-ви јули во Прилеп ќе се одржи еден од најголемите фестивали во Македонија

Дознај повеќе

Меркел повторно неконтролирано се тресеше пред камерите – втор пат за десет дена

Германската канцеларка Ангела Меркел повторно очигледно се тресеше на јавен настап. Овој пат во Берлин, додека стоеше до германскиот претседател Франк-Волтер

Дознај повеќе

ВИДЕО – Прилепски „Водовод“ го воведе најсовремениот и единствен од ваков тип ГИС систем во Македонија

ЈКП „Водовод и Канализација“ – Прилеп го воведе најсовремениот и единствен од ваков тип ГИС систем во Македонија. Со помош

Дознај повеќе