65,3 % од Македонците не можат да си дозволат годишен одмор во траење од 7 дена во странство

Според истражувањето на Евростат, една третина од популацијата на Европската Унија (32,9 отсто) не можат да си дозволат годишен одмор

Дознај повеќе

ВИДЕО – Планини од отпад во реките во Демирхисарско – денеска се организираше Еко акција за подигнување на свеста кај жителите

Иако Општина Демир Хисар е еден од најубавите региони во Македонија, со голем број на шумски и водни богатства, сепак

Дознај повеќе