„Изофас“ го доби тендерот за реконструкција на стадионот „Гоце Делчев“, вреден 436.000 евра

Општина Прилеп по распишаниот тендер за реконструкција на градскиот стадион „Гоце Делчев“ склучи договор со градежната фирма „Изофас“ увоз-извос ДОО

Read more