Здружението „Достоинствен Работник“ ги зајакнува внатрешните структури и процедури

Здружение „Достоинствен Работник“ во рамките на проектот „Унапредување на внатрешните структури и процедури на добро управување“ ја зајакнува својата одржливост

Read more

ВИДЕО – Божиноски: Марјан Ристески повторно на партиска функција – ВМРО-ДПМНЕ останува заглавена партија

ВМРО-ДПМНЕ останува заглавена во рацете на осудениот криминалец и бегалец од правдата, Никола Груевски. Ништо не се менува во режимската

Read more

ЈКП „Комуналец“ : Пожарот на депонијата е подметнат, превземени се сите мерки за гаснење и спречена е поголема катастрофа, апелираме за поголема свест кај граѓаните

За настанувањето на  пожарот на депонијата во Алинци, ЈКП „Комуналец“ -Прилеп,  ја извести јавноста уште истиот ден. За причините, гаснењето,

Read more