Прилепскиот параглајдерист Борјан Јовановски втор на Светската ранг листа

После ажурираните резултати од Европскиот куп во Романија, Урои, параглајдеристот Борјан Јовановски и член на Алумни клубот при Меѓународен Славјански

Read more